Er du innkjøper av konferanser, møter og events?
Lyst til å tenke litt nytt og annerledes sammen med likesinnede?

Bli med HSMAI på kundetur til Lillehammer 18.oktober 2017

Gjennom vårt nye konsept MeetConnect vil HSMAI bl.a. arrangere ulike kundeturer for innkjøpere av møter kurs, incentives og events til noen utvalgte destinasjoner. 18. oktober tar vi turen til Lillehammer. Vi ønsker å invitere en liten gruppe innkjøpere på max 15 stk som synes Lillehammer er en spennende destinasjon, til møte med ulike tilbydere «on the spot».

Vi har et spennende faglig program. En av Sveriges mest attraktive foredragsholdere, Göran Adlén, vil ta dere med på en spennende reise. Hvilken innvirkning vil fremtidens trender få på Møte- og Eventbransjen? Dette blir en interaktiv session som ifølge Göran blir hot, rått og fylt med kjærlighet! Se hva Athenas skriver om Göran her.

I tillegg har vi oppfordret et par fremoverlente og oppdaterte innkjøpere til å dele av sine erfaringer. Det legges opp til dialog og deling underveis.

PROGRAM ONSDAG 18.OKTOBER

08:02:   Tog fra Oslo med ankomst Lillehammer kl 10:07

10:30:   Faglig seminar med Göran Adlén på Maihaugen
Vi tar pulsen på fremtidens møte- og eventbransje sammen med en av Sveriges fremste trendforskere. Dialog og erfaringsdeling.

12:30:   Omvisning med Lunsj
Vandring gjennom ulike tidsepoker med tilbakeblikk til ulike 10-år på 1900-tallet og til bondesamfunnet rundt 1881. Lunsjen inntas underveis. Tilbake i møtelokalet serveres dessert og kaffe

14:30:   B2B -møte med og presentasjon av produkter/bedrifter fra Lillehammerregionen
Du møter: Hunderfossen Hotell & Resort, GudbrandsGard Hotell, Lillehammer Olympiapark, Dale Gudbrands Gard Kurs og Konferansesenter, Pellestova Hotell, Scandic Lillehammer Hotell, Spidsbergseter Resort Rondane, Scandic Hafjell Hotell, Maihaugen, Hafjell Exclusive, Mølla Hotell, Stasjonen Hotell og Restaurant, UniBuss og Timbr lederutvikling.

16:00:   Vandring fra Maihaugen og gjennom Lillehammer sentrum

16:45:   Plukke opp en god ”matpakke” til togturen fra Stasjonen Kafe

17:08:   Tog Lillehammer-Oslo med ankomst kl 19:26

PRIS: inkludert transport, alle måltider, aktiviteter og faglig session med en av Sveriges mest attraktive foredragsholdere, mingel og erfaringsutveksling, kr 800,- pr pers eks mva. Kunne du og noen av dine kolleger tenke dere å bli med?

For mer informasjon og påmelding, kontakt: Linda Merethe Ramberg – Prosjektleder HSMAI – Mobil: +47 928 03 694 – E-post: lmr@hsmai.eu

MeetConnect er en unik arena for deg som er innkjøper og planlegger, og som bestiller konferanser, events og møter. Her vil du bli inspirert, få gode råd og tips om trender, nye produkter og digitale løsninger.