Drøyt 150 kvalifiserte kjøpere er påmeldt til HSMAI Møte- og Eventbørsen på Scandic Fornebu 10. januar 2018 og flere kommer til. Vi ønsker å by de det beste og har lagt godt til rette for tidseffektive og konkrete møter som gir resultater! I en digital tidsalder er det fortsatt behov for fysiske møteplasser tror vi – kanskje mer enn noen gang. Vi har satt kunden enda sterkere i fokus.

Vi har lyttet til råd fra vårt kundeadvisory board som er med og løfter arrangementet og tatt med oss deres innspill. Vi har gjeninnført forhåndsbooking av avtaler, spesialtilbud til kundene, spennende faglige program med siste nytt fra bransjen og gode muligheter for å gjøre gode avtaler.

På oppfordring har vi også gjeninnført en basispakke, der de mindre aktørene kan delta uten profilering til en rimeligere pris slik vi hadde for noen år tilbake, og samtidig få full tilgang til møtebooking/forhåndsbookede møter, lunsj og faglig program på dagtid og festmiddag med bransje og kunder på kvelden. Vi har fire ulike alternativer for dere som tilbydere, se http://meetingeventexchange.no/utstillere-2018/

Det er viktig for oss å vise frem mangfold og de små perlende på lik linje med de større aktørene. Kunden vil ha by og land, unikt og annerledes med opplevelsen i sentrum.

Har dere enda ikke sikret dere utstillerplass? Meld dere på i dag. Det kan være en lønnsom investering! Møtebookingen åpnes i løpet av neste uke, og det er fortsatt mulighet til å sikre seg plass.

Ta kontakt med prosjektleder Linda M. Ramberg om du er interessert i å være med.

Linda Merethe Ramberg
Prosjektleder HSMAI Møte- og Eventbørsen 2017
Mobil: 928 03 694 / Epost: lmr@hsmai.eu